Sultanbeyli’de iddiaya göre, seyir halindeki bir otobüste bulunan 2 kadın yolcu kavga etmeye başladı. Kadınlardan biri diğerinin saçını çekerek sürükledi. Birbirlerine küfür ederek saldırmaya çalışan kadınları otobüste bulunan yolcular zorla ayırdı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Görüntülerde, kadınların saç saça baş başa kavga ettikleri, kadınlardan birinin diğerine vurduğu görülüyor. Küfürlerin havada uçuştuğu kavgada, otobüste bulunan bazı vatandaşların kadınları ayırmaya çalıştığı, bazılarının ise hayretle izledikleri yer alıyor. Otobüste bulunan çocukların ise korkarak çığlık attıkları duyuluyor.
Sultanbeyli’de Otobüste 2 Kadın Saç Baş Birbirine Girdi!
Sultanbeyli’de bir otobüste bulunan 2 kadın yolcu saç saça baş başa kavga etti. Küfürlerin havada uçuştuğu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yorumlar
Trend Haberler

Oyuncu Sevil Akdağ fenomen arkadaşı Elif Kırav'ı öldürdü

Balık tuttum diye sevinirken canından oldu

Dünyaca ünlü turşusuyla bilinen Gedelek Köyü'ndeki dereler, kan ağlıyor

Sosyal medyada başlayan atışma, 11 bıçak darbesi ile son buldu
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl