İstanbul Avcılar'da bir şahsın eşi ile 3 çocuğunu öldürdüğü belirtildi. Olayın ardından aynı silahla intihar ettiği kaydedildi. Polisin incelemelerinin sürdüğü aktarıldı.
İstanbul Avcılar'da bir kişinin önce eşi ve üç çocuğunu silahla vurarak öldürdüğü, ardından cinayetlerde kullandığı silahla kendisinin de intihar ettiği belirtildi.
Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekiplerinin geldiği belirtildi. Ekiplerin çalışmasının sürdüğü ifade edildi. Avcılar'da bulunan Başarı sitesinde polis ekiplerini arayan Ayşe Akyol Tarhan, dün gece yarısından bu yana kızı Fikriye Alıcı ve ailesinden haber alamadığını söyledi.
3 ÇOCUK VE EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
İhbar üzerine adrese giden ekipler kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla daireye girdi. Eve giren Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri baba Velican Alıcı, anne Fikriye Alıcı ve 3 çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.
Evde yapılan çalışmalarda olayda kullanılan silahın Velican Alıcı'nın elinde olduğu ve Alıcı'nın başından vurulmuş şekilde bulunduğu görüldü.
"BİR SÜREDİR TARTIŞMA YAŞIYORLARDI"
Aile yakınları ve Fikriye Alıcı'nın annesi Ayşe Akyol Tarhan, Alıcı çiftinin bir süredir tartışma yaşadığı ve dün geceki tartışmanın ardından eşi Fikriye Alıcı'yı ve 3 çocuğunu öldürdüğünü iddia etti.
"BENİM KIZIMA BİR GÜN GÖSTERMEDİLER"
Kapının önünde kızının öldürüldüğü öğrenen ve isyan eden anne "Göstermediler kızımı, benim kızıma bir gün göstermediler. Ne istediniz benim kızımdan... Ölüyorsan öl benim kızımdan ne istedin?" dedi.