Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, sahasında karşılaştığı Torbalıspor’a son dakika golüyle 2-1 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü.

Geçtiğimiz haftayı BAY takım olarak geçiren Çeşme Belediyespor, zirve mücadelesi veren Torbalıspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısı 15. dakikada Torbalısporlu Gürkan Öztürk’ün attığı golle 1-0 sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında Çeşme Belediyespor oyuncusu Cem Şahinkaya, 65. dakikada attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Maçın kalan dakikalarında beraberliği koruyamayan Çeşme Belediyespor, maçın 90. dakikasında Torbalıspor oyuncusu Emir Özbay’ın attığı golle sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişini durduramadı.

Çeşme Belediyespor, bu sonuçla lig sıralamasında 12 puanla 14. sırada yer aldı.

Güneş ışınlarına fazla maruz kalmak kanser gibi pek çok sonucu beraberinde getiriyor Güneş ışınlarına fazla maruz kalmak kanser gibi pek çok sonucu beraberinde getiriyor

Çeşme Belediyespor, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’te Bucak Oğuzhanspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Kaynak: iha