Bursa'da normal seyrinde ilerleyen 40 yaşındaki Olgun Öztaş, bir anda metro istasyonunun duvarına çarpmasının ardından yolun ortasında kaldı. Sürücü Öztaş, çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 MVJ 43 plakalı otomobil sürücüsü Olgun Öztaş, orta şeritten normal hızla ilerlerken bir anda Şirinevler metro istasyonun duvarına çarptı. Çarpmanın da etkisiyle otomobil, kendi etrafında dönerek yolun ortasında kaldı.
Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle aracın içerisinden çıkarılan Öztaş, 112 Acil Servis ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.
CHP YILDIRIM İLÇE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA
CHP Bursa Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Parti üyelerimiz Sebahattin ve Zinnet Öztaş'ın oğlu Olgun Öztaş, bugün elim bir trafik kazasında maalesef hayatını kaybettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Çok acı ve çok erken olan bu acıyı kederli ailesi ile paylaşıyoruz. Kendisinin rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadelerini kullandı.