Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın iradesiyle hazırlanan, 1960 yılından bugüne Bursa’da görev yapmış Büyükşehir Belediye Başkanları tarafından kullanılan ve kendisinin ailesiyle yaşadığı ‘Başkanlık Konutu’nun yerine ‘Süleyman Çelebi Külliyesi’nin yapılacağı projede önemli bir mesafe alındı.

Sis Bursa’da trafiği kilitledi...İstanbul yolunda göz gözü görmedi Sis Bursa’da trafiği kilitledi...İstanbul yolunda göz gözü görmedi

Süleyman Çelebi Türbesi’nin de bulunduğu alandaki otopark kısmının yıkımının ardından, ‘Başkanlık Konutu’nda da yıkım tamamlandı.

Yıllardır ‘Başkanlık Konutu’ olması nedeniyle halka kapalı olan alan, Millet Bahçesi, Siyer ve Mevlid-i Şerif Merkezi, mescid, kitap-kafe ve dinlenme alanlarıyla yeniden halka açılacak.