Bu hafta da korku, komedi, animasyon, gerilim türlerinde birbirinden farklı filmler vizyona girecek. Yerli ve yabancı türdeki filmler 21 Temmuz Cuma günü sinemaseverler ile buluşacak.
Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra; Barbie, Oppenheimer, Uyanış, Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün, Resident Evil: Death Island, Zıpır Dedektif ve Altın Arı Kovanı, Prenses ve Dracula, Paris Hatıraları, Teftiş filmleri vizyona girecek.
BARBİE
Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz yoksa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Barbie hayranlarının merakla beklediği filmde, Barbie rolünü ‘Bombshell’ ve ‘I, Tonya’ filmlerindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Margot Robbie canlandırırken, Barbie’nin sevgilisi Ken rolünde bugüne kadar ‘La La Land’ ve ‘Half Nelson’ gibi pek çok filmde adından söz ettiren aktör Ryan Gosling yer alıyor.
OPPENHEIMER
Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor. Christopher Nolan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yapımın kadrosunda; Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon gibi isimler yer arıyor.